Vaikuttavia  kasvun valmennuksia verkossa ja livenä

Täältä löydät avoimet aikataulutetut livevalmennukset, joustavat verkkovalmennukset sekä esimerkkejä organisaatioille räätälöidyistä toteutuksista.

Joustavat verkko-valmennukset

 

Verkkovalmennukset ovat joustava tapa tukea omaa ja yhteistä kasvua. Tule mukaan maksuttomalle Johda energiaa ja itseluottamusta verkkokurssille, joka starttaa 20.2. Voit liittyä mukaan myös tämän jälkeen.

Maaliskuussa käynnistyy 10 viikon valmennusmatka Mielen hyvinvoinnin mestariksi. Verkko-oppimisympäristöön aukeaa viikottain uuttaa materiaalia ja kuljemme yhdessä tiedon ja erilaisten harjoitusten kautta kohti viisaampaa ajattelua sekä parempaa elämää. Kaikki materiaalit jäävät myös nauhoitteena käyttöösi 100 päivän ajaksi viimeisestä valmennusviikosta eteenpäin.

p.s Mitä jos osallistuisitte koko tiimin voimin?

Aikataulutetut livevalmennukset

NLP- työkalut coachingissa (2,5 pv)

Tämä valmennus mahdollistaa coachingkohtaamisesi viemisen seuraavalle tasolle. Käytännönläheisiä harjoituksia ja työkaluja voit heti hyödyntää suhteessa itseesi, asiakkaisiisi, omaan tiimiisi sekä koko organisaation toimintakulttuuriin. Koulutus on kokemuksellinen ja harjoituspainoitteinen. Se syventää itsetuntemusta, lisää tunneälyä sekä antaa monipuoliset työkalut vuorovaikutuksen kehittämiseen myös haastavissa tilanteissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

NLP Trainer 2025

NLP tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja oman todellisuuden muuttamiseen. Näitä työkaluja käyttämällä voimme rakentaa parempaa vuorovaikutusta ja tunneyhteyttä asiakkaisiimme sekä auttaa heitä purkamaan jarruttavia uskomuksia, tunnistamaan ja vahvistamaan motivaatiotekijöitä, valmentaa mieltä onnistumaan sekä kuuntelemaan intuitiota ja sydäntä tietoisen mielen lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Organisaatioille räätälöidyt toteutukset

Toteutamme jatkuvasti organisaatioille räätälöityjä koulutuksia sekä pidämme vaikuttavia ja innostavia puheenvuoroja.

Alla näet esimerkkejä teemoista.

  • Oman ja tiimin energian ja itseluottamuksen kasvattaminen
  • Erilaisuus tiimin voimavaraksi- lisää intoa yhdessä tekemiseen
  • Läsnäolo, kuunteleminen ja aito vuorovaikutus työyhteison voimavarana
  • Oman mielen johtaminen ja onnistumiskulttuurin rakentaminen
  • Voimavarojen ja potentiaalin käyttöönsaaminen
  • Parempaa palautumista yksilöille ja tiimeille  
Ollaan yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin.