Autan sinua onnistumaan

Anniina Hukari on oivalluttava kehitt√§mis- ja muutosasiantuntija sek√§ kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeiss√§ ja yksil√∂iss√§ olevaan potentiaaliin. H√§n auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksil√∂it√§ ja tiimej√§ positiivisesti niit√§ kohti ‚Äď rinnalla kulkien ja yhdess√§ tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sek√§ tuloksellisuuden ett√§ ty√∂hyvinvoinnin lis√§√§minen. Anniina on eritt√§in kokenut esihenkil√∂iden, tiimien ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan h√§n on diplomi-insin√∂√∂ri ja business coach master (PCC), joka on opiskellut my√∂s mm aikuispedagogiikkaa, NLP:t√§, hypnoterapiaa sek√§ aivotutkimusta. Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisess√§, uusien toimintatapojen ja mallien kehitt√§minen sek√§ vieminen k√§yt√§nt√∂√∂n, palautuminen, ihmisten erilaisuus, l√§sn√§olo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sek√§ johtajien sek√§ esihenkil√∂iden ty√∂ote. Anniina yhdist√§√§ tietoisen mielen kanssa ty√∂skentelyn, tiedostamattoman mielen kanssa ty√∂skentelyyn yhdist√§m√§ll√§ coachingiin haluttaessa hypnoterapiaa.

Mielen muotoilulla kasvuvoimaa

Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jaana on ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hyödynnän luennoissani. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

 

Auta itseäsi ja muita onnistumaan - Kasvun avaimet ovat tässä

Verkkokurssit, webinaarit, työkalut, harjoitukset ja valmennukset kaikki kätesi ulottuvilla, muutaman klikkauksen päässä. Aloita jo tänään!

Johda energiaa ja itseluottamusta!

Tule maksuttomalle verkkokurssille.

Valitse viisaasti, ole edelläkävijä ja ilmoittaudu jo tänään. Tämä huipputarjous on tehty juuri sinua varten.

Liity mukaan onnistujien joukkoon.