€399,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Mielen hyvinvoinnin mestariksi - tietoinen ajattelu viisaudeksi. Valmennus ja yksilöcoaching.

  

30.10.2023 alkaen

Opi johtamaan omaa mieltäsi ja kulje kohti parempaa ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivempaa elämää.

Haluatko:

 • Mielen ohjelmoinnin työkaluja
 • Pysyviä muutoksia omiin toimintamalleihin
 • Oman voiman ja vahvuuden löytämistä 
 • Palautumisen ja itsensä kehittämisen harjoituksia
 • Uusia hyvinvoinnin rutiineja arkeen
 • Keinoja hermoston rauhoittamiseensekä ohjattua syvärentoutumista
 • Viimeisintä tietoa jaksamisesta ja hyvinvoinnista sekä taustalla vaikuttavasta neurotieteestä
 • Käytännöllisyyttä ja helposti arkeen vietyä tietoa sekä työkaluja
 • Kykyä säilyttää oma toimintakunto epävarmuuden ja muuttuvien tilanteiden keskellä

 

Hyvä elämä on seurausta taitavammasta ajattelusta, tietoisesta ajattelusta. Jokaista tekoa ja reaktiota edeltää ajatus. Teot rakentavat toimintamalleja. Omaa ajattelua, reaktioita ja toimintamalleja kannattaa ohjata viisaaseen suuntaan.

Ympäristön tapahtumat ja informaatiotulva vaikuttaa huomaamattamme siihen, miten tulkitsemme elämää. Epävarmuuden ja vauhdin keskellä on tärkeä löytää työkalut oman stressin johtamiseen sekä sisäisen maailman ja ohjelman selkeyttämiseen

Vuodenajan vähentyvä valon määrä antaa upean mahdollisuuden kääntyä sisäänpäin ja lähteä tutkimaan omaan mieltä ja ajattelua. Kulkea kohti vuoden loppua, vieden omaa elämää siihen suuntaan mihin haluat. Valita viisaasti.

Tästä verkkovalmennuksesta saat runsaasti työkaluja mielen ohjelmointiin, jolla rakennat pysyviä hyvää tekeviä rutiineja ja kuljet kohti onnistumisia.

Tämä verkkovalmennus tukee sinua oman toimintakykysi ja - kuntosi säilyttämisessä epävarmuuden ja pelon jyllätessä ympärillä.

Voit rakentaa itsellesi ja tähän maailmaan lisää juuri sitä, mitä haluat. Mielesi voima on aivan uskomaton. Sinulla on voimavaroja ja potentiaalia sellaiseenkin, mistä nyt uskallat juuri ja juuri haaveilla. Voit valjastaa mielesi ja kehosi voiman käyttöösi ja kulkea kohti hyvinvointia ja onnistumisia. Aikaansaaden ja samalla palautuen sekä hyvinvoiden. Tule tekemään haaveista totta. Valitse missä haluat olla kesällä vuoden 2024 alkumetreillä ja kulje tietoisin askelein sitä kohti. Selviydy epävarmuudessa. Valitse hyvinvointi ja  onnistuminen. Tuletietoisen ajattelun ja mielen hyvinvoinnin mestariksi.

 • 10 viikkoa.
 • Yli 20 teemaa
 • 10 tehtävää tai harjoitusta
 • Sitoutumalla aitoja, pysyviä muutoksia ajatteluun ja toimintaan.

Livewebinaarit nauhoitetaan. Kaikki materiaali on käytössäsi vielä 100 päivää viimeisen valmennusviikon jälkeen.

Jäävätkö verkkokurssit sinulta usein kesken. Hyviksi aikomuksiksi. Tässä verkkokurssissa käyttöösi aukeaa joka viikon maanantaina uudet materiaalit. Lisäksi pidämme 2 livewebinaaria, joissa sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun chatin kautta ja samalla nauttia vaikka aamukahvia. Yhteiset kokoontumiset rytmittävät ja syventävät matkaasi sekä edesauttavat onnistumistasi!

Jokaisessa viikossa saat sekä tietoa, että konkreettisen harjoituksen tai työkalun, jota pääset heti käytännössä tekemään meidän ohjaamana. Osa työskentelystä on kehollista ja osa harjoituksista tehdään enemmän mielen tasolla. Et tarvitse osallistuaksesi mitään erityistä ennakko-osaamista tai tietoa. Valmennuskokonaisuus sopii kaikille!

Anna itsellesi, läheisillesi  ja yhteisöillesi lahja ja ilmoittaudu mukaan.

Tämä paketti sisältää myös yhden 60 min yksilöcoachingtapaamisen verkossa valmentajan kanssa. Tässä tapaamisessa fokusoidaan juuri sinulle tärkeään ja sinun valitsemaasi aiheeseen.

399 € (sis alv 24%).

Vinkki: Tuo koko tiimisi tai työyhteisösi mukaan ja pyydä teille erillinen tarjous. Fokusoikaa sekä yksilöllisen että yhteisen ajattelun ja toiminnan tutkimiseen sekä kehittämiseen.