Maksuton

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Johda energiaa ja itseluottamusta verkkokurssi. Lunasta maksuton huippuetu.

Haluatko vahvistaa itseluottamustasi ja saada lisää virtaa tekemiseen?

Sinä saat

  • Helpotusta ja lisää iloa arkeesi 
  • Työkaluja ja harjoituksia välittömästi käyttöösi
  • Ravintoa aivoille eli innostavaa tietoa aihepiiriin liittyen

Muuttuvassa, vauhdikkaassa ja epävarmassa työelämässä oman ajan ja energian johtaminen on ensiarvoisen tärkeää. Se on avain tuloksellisuuteen ja todelliseen aikaansaamiseen myös pidemmällä aikajänteellä. Se mahdollistaa hyvinvoinnin eikä nakerra sitä niin, ettei vapaa-ajalle jää enää virtaa.

Tuloksellisuus, aikaansaaminen ja hyvinvointi voivat kulkea käsi kädessä, kun tulet tietoiseksi omista toimintamalleistasi ja kehität niitä viisaaseen suuntaan. Tämän toiminnan keskellä tulet tietoisemmaksi omista vahvuuksistasi ja osaamisestasi. Teet töitäsi yhä suuremmalla itseluottamuksella ja autat myös muiden itseluottamuksen vahvistumista. Onnistuminen ruokkii onnistumista. Yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla.

Tervetuloa mukaan maanantaina maksuttomalle Energian ja itseluottamuksen kasvattamisen verkkokurssille. Kurssiin avautuu uusi osio neljän viikon ajan maanantaisin mahdollistaen yhteen teemaan keskittymisen kerrallaan.

Juuri nyt on paras hetki ilmoittautua mukaan. Tervetuloa!

Liity myös postituslistallemme, jossa saat noin kerran kuussa tiivistetysti tutkittua tietoa, maksuttomia harjoituksia ja työkaluja sekä ajankohtaista infoa.